Tystnaden bryts

Motsättningen mellan min förmåga att berätta och min oöverträffade förmåga att prokrastinera. Det är verkligen ingen tvekan om vilken sida som vinner. Det är roligt att skriva här på bloggen om mina stick-äventyr, men det är ändå roligare att sticka. Så det är här en blogg som en gång i tiden hade en hyfsat aktiv period, men som nu är minst sagt sporadisk.

Numera har jag en make, och han har varit förstående som få för att soffan i vardagsrummet på ett obemärkt, smygande vis har blivit en projektzon för mina alster. Det är tygkassar med pågående projekt högt och lågt. Gamla korgar med gamla projekt. Restgarner från de senaste åtta projekten (en gissning) ligger i en träskål på ett litet avlastningsbord som nog var tänkt till att man skulle ställa ifrån sig sin lilla drink. Där får inte plats någon drink längre. Förutom restgarner är skålen fylld till bredden av bra-att-ha-saker som måttband, sax, tomma plastpåsar (inte ens jag förstår varför) och de stickor som används oftast. Praktiskt för mig – inte så kul att se på kanske så nu börjar det antydas om att det är dags att göra något åt det.

Så vad gör då prokrastineringsdrottningen som lovat att städa upp och rensa i röran just nu? Tar ett kort och bloggar om det. Såklart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.