Läst och gillat #4

Det har surfats runt en del, även om det blir mindre i takt med att sommarmånaderna matar på. Men här är lite godbitar jag har fastnat för, som vanligt både stickrelaterat och annat.

Lyxiga garnbutiken Loop i London tipsar om ett lingarn, Linen Delights, som har så fina så fina färger. Jag vill göra något i varje färg helst. Tyvärr är det i lace-vikt vilket jag tycker ger ett oerhört vackert resultat, men som tar en mindre evighet att sticka sig igenom. Men det kan det ju vara värt.

På Bokhora tipsas det om boken You had me at hello av Mhairi McFarlane. För mig som tappat min läsmojo helt efter att alla iPrylar tog över så känns det lockande. Och är det då Sveriges läsambassadör som tipsar så lyssnar man ju lite extra.

Man kan köpa en präglad kavel om man vill. Bra presenttips till någon som gillar att baka (hej Sus!)

Tant Kofta förklarar vad sockblanks är för oss som inte vet. Mycket upplysande, och fina är dem.

Och till sist tycker jag Tove Styrke svänger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.